Thorborg (Og hårdt arbejde)

Der har i denne uge været en del debat omkring Martin Thorborg og hans video. Den er indlejret her.

Jeg synes i virkeligheden at manden har ret, der er kun en ting der virker når det handler om at skabe en succes. Det er hårdt arbejde. Jeg bliver ofte en kende provokeret af mediernes fremstilling af over-night success. I mine øjne findes dette ikke, selv dem som rent faktisk får success på en nat, de har oftes brugt ufatteligt mange timer på at komme dertil.

Jeg har selv oplevet det på egen krop med vores projekt RazorPit. RazorPit er en sindsyg god ide, og når vi forklarer den til folk, forstår de ikke at de ikke kender den. Vi burde jo tjene mange millioner. Forretningen går godt, men vi har nu været igang i over 6 år, og det er først i år at det begynder at være en god forretning. 6 år, men jeg ville ikke bytte det for noget.