Måneden der gik (08 November 2013)

Der har sgu været lidt travlt omkring ørene på undertegnede og derfor er det blevet til et måneden der gik frem for ugen.

Flytning
Vi har per 1 november flyttet til nye og større kontorer, vi har faktisk fået 3 gange så meget plads. Det har betydet at vi har rykket lidt ud af byen, det var bare ikke længere smart at ligge i midtbyen for vores forretning.  Billedet ovenfor er min udsigt pt, fra mit kontor. 🙂

En flytning er normalt stressende, men at flytte en virksomhed er om muligt endnu mere stressende. Specielt fordi vi havde sat os selv under pres, ved at ville være kørende over en weekend. Det lykkedes, men kun på grund af et enormt planlægningsarbejde. Som iværksætter er det jo ikke noget vi gør sindsygt meget i, men som i A-team – “I love it when a plan comes together”

Norge
Vi har nu så småt været i gang i Norge i en måneds tid. Markedet deroppe er der helt sikkert, vi sælger bredt i vores sortiment og kan se tegningen til et stort marked.  Vi har selvfølgelig lavet en del fodfejl. Så et par hurtige læringer vi har gjort. 

1. Oplys dine kunder omkring told og momshåndtering.
2. Kom igang, der er ikke nogen bedre måde at finde ud af hvad der virker deroppe. Ja faktisk tjente vi penge på Norge i Oktober 🙂

Varelager
I denne måned har jeg også arbejdet meget aktivt med vores varelager processer. Spændende igen at komme lidt ned i det. Basalt set har jeg egentlig bare fået de samme læringer igen.

1. Hav lokationer på alle dine varer
2. Have processer for alting på dit lager.

Hvis du har de to ovenstående, så er du ufatteligt langt.

PLA – Endelig lanceret
Vi har nu været igang med PLA en måneds tid, vi har dog stadig ikke data nok til den store analyse. Men overordnet set kan jeg sige at det bliver stort, men at der er en del ting omkring det at lave feeds til PLA som gør at der går et stykke tid før der bliver rullet fuldt ud hos de danske webshops.

Der er sket en milliard flere ting på virksomheds fronten i denne uge, men det har mest bare været ting der skulle gøres uden den store læring. Satser meget på at kunne opskalerer min læring de kommende måneder.

  • Halfdan Timm

    Fedt, at I er kommet i gang med Norge. Det glæder jeg mig til at høre mere om ved lejlighed! 🙂

  • Jesper Hvejsel

    Det er en softlaunch – Men der er potentiale deroppe… Vi får efter en måned omsætning organisk uden noget arbejde 🙂