Trafik kilder

Det er interessant at se hvor folk gider at klikke på et link omkring min nye iværksætter blog. Jeg lavede derfor et UTM tag på mit sidste blog indlæg og delte den på de sociale medier hvor jeg er aktiv. Du kan bruge UTM tags alle steder – det sørger for at du kan se hvor trafikken kommer fra (Se mere her)

Skærmbillede 2013-09-14 kl. 09.44.26

Det interessant for mig er at se at jeg tilsyneladende ikke har været aktiv nok på Google Plus og på twitter. Dette er mere nørdede publikum, og lidt mere fagspecifikt. Egentlig meget lig mig, jeg har dog ikke haft tid til at fokusere på det. Dette er noget jeg vil bruge mere tid på i fremtiden.

Facebook er klart min største kilde til trafik, hvilket egentlig passer meget godt med hvor jeg bruger det meste af min tid. Facebook er stadig for mig det vigtigste sociale medie, ikke at jeg har den store tiltro til mediet professionelt. Jeg tror dog meget på google plus, specielt professionelt. Det virker godt, og de mennesker jeg følger derinde giver oftest værdi til mig.

Men overordnet set er jeg ikke overrasket over trafik sammenhængen til min blog, men jeg har et mål om at få flere fagspecifikke personer ind på min blog fremfor kun min venner gennem facebook 🙂